Bestellen 15 – 20 mei, week 20

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portieKlein portieGroot portie

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 15 mei menu
    Kippensoep € 1,50Custard met kaneel € 1,50
    ma-15-A-menu Runderburger, jus, witlof met saus, gekookte aardappelen
    ma-15-B-menu Kip in Indische kerriesaus, bami goreng, frisse rauwkost

    Dinsdag 16 mei menu
    Groentesoep € 1,50Vanille yoghurt € 1,50
    di-16-A-menu Stamppot zuurkool, Varkens fricandeau en jus
    di-16-B-menu Runderlapje gegaard in rode wijn jus, spinazie roomsaus, aardappelpuree

    Woensdag 17 mei menu
    Tomatensoep € 1,50polenta met saus € 1,50
    wo-17-A-menu Kiphaasjes gebraden, kippenjus, bloemkool, gekookte aardappelen
    wo-17-B-menu gehaktbrood met piccalilly saus, Bonenschotel, rauwkost
    wo-17-C-menu Cesar salade van het huis met runder rosbief, Parmezaanse kaas, amandelen

    Donderdag 18 mei menu
    Aspergesoep €1,50Meloen cocktail € 1,50
    do-18e-A-menu Varkensragout met champignons, tuinerwtjes, gekookte aardappelen
    do-18e-B-menu Spaghetti Bolognese (gehakt-tomatensaus), rauwkost met o.a. bleekselderij, komkommer

    Vrijdag 19 mei menu
    Broccolisoep €1,50Chocoladevla € 1,50
    vr-19e-A-menu Wiener kipschnitzel, jus, snijbonen, gekookte aardappelen
    vr-19e-B-menu Runder hachee, rode kool, aardappelpuree
    vr-19e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 20 mei menu
    Runderbouillon €1,50Kwark met kersen € 1,50
    zat-20e-A-menu Kip gestoofd met prei en knoflook, sperzieboontjes, aardappelpuree
    zat-20e-B-menu Varkenslapje, jus, worteltjes, gekookte aardappelen