Bestellen 15 – 20 mei, week 20 Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht) telefoon(verplicht) Bezorgadres plaats Keuze Normaal portieKlein portieGroot portie Aantal 1 persoon2 personen3 personen4 personen Maandag 15 mei menu Kippensoep € 1,50Custard met kaneel € 1,50 ma-15-A-menu Runderburger, jus, witlof met saus, gekookte aardappelen ma-15-B-menu Kip in Indische kerriesaus, bami goreng, frisse rauwkost Dinsdag 16 mei menu Groentesoep € 1,50Vanille yoghurt € 1,50 di-16-A-menu Stamppot zuurkool, Varkens fricandeau en jus di-16-B-menu Runderlapje gegaard in rode wijn jus, spinazie roomsaus, aardappelpuree Woensdag 17 mei menu Tomatensoep € 1,50polenta met saus € 1,50 wo-17-A-menu Kiphaasjes gebraden, kippenjus, bloemkool, gekookte aardappelen wo-17-B-menu gehaktbrood met piccalilly saus, Bonenschotel, rauwkost wo-17-C-menu Cesar salade van het huis met runder rosbief, Parmezaanse kaas, amandelen Donderdag 18 mei menu Aspergesoep €1,50Meloen cocktail € 1,50 do-18e-A-menu Varkensragout met champignons, tuinerwtjes, gekookte aardappelen do-18e-B-menu Spaghetti Bolognese (gehakt-tomatensaus), rauwkost met o.a. bleekselderij, komkommer Vrijdag 19 mei menu Broccolisoep €1,50Chocoladevla € 1,50 vr-19e-A-menu Wiener kipschnitzel, jus, snijbonen, gekookte aardappelen vr-19e-B-menu Runder hachee, rode kool, aardappelpuree vr-19e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes Zaterdag 20 mei menu Runderbouillon €1,50Kwark met kersen € 1,50 zat-20e-A-menu Kip gestoofd met prei en knoflook, sperzieboontjes, aardappelpuree zat-20e-B-menu Varkenslapje, jus, worteltjes, gekookte aardappelen Δ