Bestellen 17 – 22 april, week 16

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portieKlein portieGroot portie

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 17 april menu
    Heldere Kippensoep € 1,50Tutti Frutti € 1,50
    ma-17-A-menu Hollandse kippenragout, Franse boontjes, gekookte aardappelen
    ma-17-B-menu Gehaktbal, jus, Bietenstamppot met gebakken ui en champignons

    Dinsdag 18 april menu
    Groentensoep € 1,50Frambozen vla € 1,50
    di-18-A-menu Varkenslapje, jus, gestoofde andijvie, gekookte aardappelen
    di-18-B-menu Runderdraadjesvlees met rozijnen, jus, bloemkool, aardappelpuree

    Woensdag 19 april menu
    Tomaten bouillon € 1,50Kwark aardbei € 1,50
    wo-19-A-menu Wiener schnitzel, jus, worteltjes-doperwtjes, gekookte aardappelen
    wo-19-B-menu Spaghetti Bolognese, rauwkost, geraspte kaas
    wo-19-C-menu Huzarensalade met gerookte ham, kipfilet, gevuld ei, fruit en rauwkost

    Donderdag 20 april menu
    Geb. kerrie soep €1,50Choco surprise € 1,50
    do-9e-A-menu Kipfilet gebraden, jus, witlof met room, gekookte aardappelen
    do-9e-B-menu Bami goreng, kipsaté pindasaus, atjar salade

    Vrijdag 21 april menu
    Runderroomsoep €1,50Tropische vla € 1,50
    vr-21e-A-menu Varkens ragout met chgampignons, spinazie, gekookte aardappelen
    vr-21e-B-menu Gehaktbrood, jus, broccoli, aardappelpuree
    vr-21e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 22 april menu
    Franse bouillon €1,50Pudding van het huis € 1,50
    zat-22e-A-menu Runderlapje, jus, rode kool, gekookte aardappelen
    zat-22e-B-menu Kipfilet, roomsaus, sperzieboontjes, gekookte krielaardappelen