Bestellen 17 – 22 april, week 16 Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht) telefoon(verplicht) Bezorgadres plaats Keuze Normaal portieKlein portieGroot portie Aantal 1 persoon2 personen3 personen4 personen Maandag 17 april menu Heldere Kippensoep € 1,50Tutti Frutti € 1,50 ma-17-A-menu Hollandse kippenragout, Franse boontjes, gekookte aardappelen ma-17-B-menu Gehaktbal, jus, Bietenstamppot met gebakken ui en champignons Dinsdag 18 april menu Groentensoep € 1,50Frambozen vla € 1,50 di-18-A-menu Varkenslapje, jus, gestoofde andijvie, gekookte aardappelen di-18-B-menu Runderdraadjesvlees met rozijnen, jus, bloemkool, aardappelpuree Woensdag 19 april menu Tomaten bouillon € 1,50Kwark aardbei € 1,50 wo-19-A-menu Wiener schnitzel, jus, worteltjes-doperwtjes, gekookte aardappelen wo-19-B-menu Spaghetti Bolognese, rauwkost, geraspte kaas wo-19-C-menu Huzarensalade met gerookte ham, kipfilet, gevuld ei, fruit en rauwkost Donderdag 20 april menu Geb. kerrie soep €1,50Choco surprise € 1,50 do-9e-A-menu Kipfilet gebraden, jus, witlof met room, gekookte aardappelen do-9e-B-menu Bami goreng, kipsaté pindasaus, atjar salade Vrijdag 21 april menu Runderroomsoep €1,50Tropische vla € 1,50 vr-21e-A-menu Varkens ragout met chgampignons, spinazie, gekookte aardappelen vr-21e-B-menu Gehaktbrood, jus, broccoli, aardappelpuree vr-21e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes Zaterdag 22 april menu Franse bouillon €1,50Pudding van het huis € 1,50 zat-22e-A-menu Runderlapje, jus, rode kool, gekookte aardappelen zat-22e-B-menu Kipfilet, roomsaus, sperzieboontjes, gekookte krielaardappelen Δ