Bestellen 20 – 25 februari, week 8 Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht) telefoon(verplicht) Bezorgadres plaats Keuze Normaal portieKlein portieGroot portie Aantal 1 persoon2 personen3 personen4 personen Maandag 20 februari menu Vermicellisoep € 1,50Vlaflip € 1,50 ma-20-A-menu Hamburger met gebakken ui, jus, spruitjes, gekookte aardappelen ma-20-B-menu Varkensreepjes in pangangsaus, Chinese mie goreng, frisse rauwkost Dinsdag 21 februari menu Ossenstaartsoep € 1,50Vruchten yoghurt € 1,50 di-21-A-menu Procureur-varkenslapje, jus, worteltjes, gekookte aardappelen di-21-B-menu Runder draadjesvlees, jus, witlof met roomsaus, aardappelpuree Woensdag 22 februari menu Tomatensoep geb. € 1,50Polenta met saus € 1,50 wo-22-A-menu Gebraden kipfilet, jus, bloemkool met saus, gekookte aardappelen wo-22-B-menu Gelderse rookworst, jus, Stamppot Hutspot (wortel-ui) wo-22-C-menu Huzarensalade gegarneerd met ei, rosbief, gerookte ham en fricandeau Donderdag 23 februari geleverd Groentesoep €1,50perzikyoghurt € 1,50 do-23e-A-menu Gehaktbal, jus, rode kool, gekookte aardappelen do-23e-B-menu Kip met kruidencreme jus, gemengde groenten, aardappelpuree Vrijdag 24 februari geleverd Kippensoep €1,50Chocoladevla € 1,50 vr-24e-A-menu Kalkoenfilet gebraden, jus, sperziebonen, gekookte aardappelen vr-24e-B-menu Macaroni Bolognese, Italiaanse rauwkost, geraspte kaas vr-24e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes Zaterdag 25 februari geleverd Selderij roomsoep €1,50Vruchtenkwark € 1,50 zat-25e-A-menu Varkens sausijs, jus, worteltjes, gekookte aardappelen zat-25e-B-menu Runder stoof in rode wijn jus, broccoli, aardappelpuree Δ