Bestellen 20 – 25 februari, week 8

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portieKlein portieGroot portie

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 20 februari menu
    Vermicellisoep € 1,50Vlaflip € 1,50
    ma-20-A-menu Hamburger met gebakken ui, jus, spruitjes, gekookte aardappelen
    ma-20-B-menu Varkensreepjes in pangangsaus, Chinese mie goreng, frisse rauwkost

    Dinsdag 21 februari menu
    Ossenstaartsoep € 1,50Vruchten yoghurt € 1,50
    di-21-A-menu Procureur-varkenslapje, jus, worteltjes, gekookte aardappelen
    di-21-B-menu Runder draadjesvlees, jus, witlof met roomsaus, aardappelpuree

    Woensdag 22 februari menu
    Tomatensoep geb. € 1,50Polenta met saus € 1,50
    wo-22-A-menu Gebraden kipfilet, jus, bloemkool met saus, gekookte aardappelen
    wo-22-B-menu Gelderse rookworst, jus, Stamppot Hutspot (wortel-ui)
    wo-22-C-menu Huzarensalade gegarneerd met ei, rosbief, gerookte ham en fricandeau

    Donderdag 23 februari geleverd
    Groentesoep €1,50perzikyoghurt € 1,50
    do-23e-A-menu Gehaktbal, jus, rode kool, gekookte aardappelen
    do-23e-B-menu Kip met kruidencreme jus, gemengde groenten, aardappelpuree

    Vrijdag 24 februari geleverd
    Kippensoep €1,50Chocoladevla € 1,50
    vr-24e-A-menu Kalkoenfilet gebraden, jus, sperziebonen, gekookte aardappelen
    vr-24e-B-menu Macaroni Bolognese, Italiaanse rauwkost, geraspte kaas
    vr-24e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 25 februari geleverd
    Selderij roomsoep €1,50Vruchtenkwark € 1,50
    zat-25e-A-menu Varkens sausijs, jus, worteltjes, gekookte aardappelen
    zat-25e-B-menu Runder stoof in rode wijn jus, broccoli, aardappelpuree