Bestellen 20 – 25 maart, week 12

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portieKlein portieGroot portie

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 20 maart menu
    Goulash-soep € 1,50Custard met kaneel € 1,50
    ma-20-A-menu Runderburger, jus, witlof met saus, gekookte aardappelen
    ma-20-B-menu Kip in Chinese kerriesaus, bami goreng, frisse rauwkost

    Dinsdag 21 maart menu
    Groentesoep € 1,50Vanille yoghurt € 1,50
    di-21-A-menu Stamppot zuurkool, Gelderse rookworst met ham en jus
    di-21-B-menu Runderlapje gegaard in rode wijn jus, spinazie roomsaus, aardappelpuree

    Woensdag 22 maart menu
    Tomatenbouillon € 1,50polenta met saus € 1,50
    wo-22-A-menu Kiphaasjes met spek in paprikasaus, bloemkool, gekookte aardappelen
    wo-22-B-menu Bonenschotel met gehakt en piccalilly, rijst en rauwkost
    wo-22-C-menu Cesar salade van het huis met carpaccio, diamanthaas, Parmezaanse kaas, amandelen

    Donderdag 23 maart menu
    Erwtensoep €1,50Yoghurt met aardbeien saus € 1,50
    do-23e-A-menu Gehaktbal, jus, tuinbonen, gekookte aardappelen
    do-23e-B-menu Spaghetti Bolognese (gehakt-tomatensaus), rauwkost met o.a. bleekselderij, komkommer

    Vrijdag 24 maart menu
    Broccolisoep €1,50Chocoladevla € 1,50
    vr-24e-A-menu Wiener schnitzel, jus, snijbonen, gekookte aardappelen
    vr-24e-B-menu Runderstoof, rode kool, gekookte aardappelen
    vr-24e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 25 maart menu
    Runder soep €1,50Kwark met kersen € 1,50
    zat-25e-A-menu Kip stoof op zijn Frans (venkel-knoflook), sperzieboontjes, aardappelpuree
    zat-25e-B-menu Varkenslapje, jus, doperwtjes, gekookte aardappelen