Bestellen 21 – 26 augustus, week 34

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portie €7,50Groot portie €9,00

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 21 augustus menu
    kippenbouillon helder 2,00Yoghurt aardbei € 2,00
    ma-21-A-menu Hamburger, jus, rode bietjes, ovenaardappeltjes
    ma-21-B-menu Franse visragout in dille-witte wijnsaus, worteltjes, gekookte aardappelen

    Dinsdag 22 augustus menu
    Kerriesoep Hollands € 2,00Vla met ananas € 2,00
    di-22-A-menu Runderlapje, jus, rode kool, gekookte aardappelen
    di-22-B-menu Pasta schelpjes Napolitana (gehakt-ham-room-tomaatsaus), rauwkost, kaas

    Woensdag 23 augustus menu
    Vermicellisoep € 2,00Kwark met peer € 2,00
    wo-23-A-menu Kip-shoarma stukjes, knoflooksaus, groene boontjes, witte rijst
    wo-23-B-menu Roerei ham-kaas, jus, worteltjes, gekookte aardappelen
    wo-23-C-menu Tonijnsalade van het huis met luxe Mediterrane garnituur

    Donderdag 24 augustus menu
    Bouillon met prei €2,00Vlaflip framboos € 2,00
    do-24e-A-menu Kipschnitzel, jus, andijvie, gekookte aardappelen
    do-24e-B-menu Provençaalse Runderstoof, gemengde groente, aardappelpuree

    Vrijdag 25 augustus menu
    Tomatensoep €2,00Yoghurt met mango € 2,00
    vr-25e-A-menu Gehaktballetjes in zoetzure saus, nasi goreng, atjar salade
    vr-25e-B-menu Varkenslapje, jus, broccoli, gekookte aardappelen
    vr-25e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 26 augustus menu
    Gebonden bloemkoolsoep €2,00Tiramisu toetje € 2,00
    zat-26e-A-menu Runder gehaktbal, jus, bloemkool, gekookte aardappelen
    zat-26e-B-menu Kipfilet, stroganoffsaus, sperzieboontjes, pilavrijst