Bestellen 21 – 26 november, week 47

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portieKlein portieGroot portie

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 21 november menu
    Heldere Kippensoep € 1,50Tutti frutti € 1,50
    ma-21-A-menu kalkoenfilet gestoofd in botersaus, Franse boontjes, gekookte aardappelen
    ma-21-B-menu Gehaktbal, jus, bietenstamppot met gebakken ui en champignons

    Dinsdag 22 november menu
    Groentesoep € 1,50Frambozen vla € 1,50
    di-22-A-menu Varkenslapje, jus, gestoofde prei, gekookte aardappelen
    di-22-B-menu Runderdraadjesvlees met rode wijn, jus, worteltjes, aardappelpuree

    Woensdag 23 november menu
    Tomaten bouillon € 1,50Kwark vruchtjes € 1,50
    wo-23-A-menu Kipschnitzel, jus, witte kool met kerrie, gekookte aardappelen
    wo-23-B-menu Noord Hollandse runderstoofschotel, spruitjes, aardappelpuree
    wo-23-C-menu Huzarensalade met gerookte ham, kipfilet, gevuld ei, fruit en rauwkost

    Donderdag 24 november geleverd
    Gebonden kerrie soep €1,50Polenta pap € 1,50
    do-24e-A-menu Lasagne Bolognese, rauwkost
    do-24e-B-menu Kip filet gebraden, champignons, jus, witlof met room, kriel aardappelen

    Vrijdag 25 november geleverd
    Runder roomsoep €1,50Sinaasappelvla € 1,50
    vr-25e-A-menu Varkens fricandeau, jus, spinazie, gekookte aardappelen
    vr-25e-B-menu Nasi goreng, kipsate pindasaus, atjar salade
    vr-25e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 26 november geleverd
    Franse bouillon €1,50Pudding van het huis € 1,50
    zat-26e-A-menu Runderlapje, jus, rode kool, gekookte aardappelen
    zat-26e-B-menu Kipfilet, roomsaus, sperzieboontjes, gekookte krielaardappelen