Bestellen 23 – 28 januari, week 4 Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht) telefoon(verplicht) Bezorgadres plaats Keuze Normaal portieKlein portieGroot portie Aantal 1 persoon2 personen3 personen4 personen Maandag 23 januari menu Heldere Kippensoep € 1,50Tutti Frutti € 1,50 ma-23-A-menu Kalkoenfilet gestoofd in botersaus, Franse boontjes, gekookte aardappelen ma-23-B-menu Gehaktbal, jus, Bietenstamppot met gebakken ui en champignons Dinsdag 24 januari menu Groentensoep € 1,50Frambozen vla € 1,50 di-24-A-menu Varkenslapje, jus, gestoofde prei, gekookte aardappelen di-24-B-menu Runderdraadjesvlees in rode wijn, jus, worteltjes, aardappelpuree Woensdag 25 januari menu Tomaten bouillon € 1,50Kwark vruchtjes € 1,50 wo-25-A-menu Kipschnitzel, jus, witte kool met kerrie, gekookte aardappelen wo-25-B-menu Noord Hollandse Runderstoofschotel, spruitjes, aardappelpuree wo-25-C-menu Huzarensalade met gerookte ham, kipfilet, gevuld ei, fruit en rauwkost Donderdag 26 januari geleverd Geb. kerrie soep €1,50Polenta pap € 1,50 do-26e-A-menu Lasagne Bolognese, rauwkost do-26e-B-menu Kipfilet gebraden, jus, witlof met room, gekookte aardappelen Vrijdag 27 januari geleverd Runderroomsoep €1,50Sinaasappelvla € 1,50 vr-27e-A-menu Varkens ragout met chgampignons, spinazie, gekookte aardappelen vr-27e-B-menu Bami goreng, kipsate pindasaus, atjar salade vr-27e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes Zaterdag 28 januari geleverd Franse bouillon €1,50Pudding van het huis € 1,50 zat-28e-A-menu Runderlapje, jus, rode kool, gekookte aardappelen zat-28e-B-menu Kipfilet, roomsaus, sperzieboontjes, gekookte krielaardappelen Δ