Bestellen 23 – 28 januari, week 4

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portieKlein portieGroot portie

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 23 januari menu
    Heldere Kippensoep € 1,50Tutti Frutti € 1,50
    ma-23-A-menu Kalkoenfilet gestoofd in botersaus, Franse boontjes, gekookte aardappelen
    ma-23-B-menu Gehaktbal, jus, Bietenstamppot met gebakken ui en champignons

    Dinsdag 24 januari menu
    Groentensoep € 1,50Frambozen vla € 1,50
    di-24-A-menu Varkenslapje, jus, gestoofde prei, gekookte aardappelen
    di-24-B-menu Runderdraadjesvlees in rode wijn, jus, worteltjes, aardappelpuree

    Woensdag 25 januari menu
    Tomaten bouillon € 1,50Kwark vruchtjes € 1,50
    wo-25-A-menu Kipschnitzel, jus, witte kool met kerrie, gekookte aardappelen
    wo-25-B-menu Noord Hollandse Runderstoofschotel, spruitjes, aardappelpuree
    wo-25-C-menu Huzarensalade met gerookte ham, kipfilet, gevuld ei, fruit en rauwkost

    Donderdag 26 januari geleverd
    Geb. kerrie soep €1,50Polenta pap € 1,50
    do-26e-A-menu Lasagne Bolognese, rauwkost
    do-26e-B-menu Kipfilet gebraden, jus, witlof met room, gekookte aardappelen

    Vrijdag 27 januari geleverd
    Runderroomsoep €1,50Sinaasappelvla € 1,50
    vr-27e-A-menu Varkens ragout met chgampignons, spinazie, gekookte aardappelen
    vr-27e-B-menu Bami goreng, kipsate pindasaus, atjar salade
    vr-27e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 28 januari geleverd
    Franse bouillon €1,50Pudding van het huis € 1,50
    zat-28e-A-menu Runderlapje, jus, rode kool, gekookte aardappelen
    zat-28e-B-menu Kipfilet, roomsaus, sperzieboontjes, gekookte krielaardappelen