Bestellen 27 maart – 1 april, week 13

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portieKlein portieGroot portie

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 27 maart menu
    Vermicelli soep € 1,50Fruitkwark € 1,50
    ma-27-A-menu Kipfilet gebraden, kerriesaus, snijboontjes, witte rijst
    ma-27-B-menu Runder gehaktbal, jus, lente groente mix, gekookte aardappelen

    Dinsdag 28 maart menu
    Bleekselderijsoep € 1,50Caramelvla € 1,50
    di-28-A-menu Runderlapje, champignon, jus, rode bietjes, gekookte aardappelen
    di-28-B-menu Stoofschotel van varkensvlees, ui+paprika, sperziebonen, aardappelpuree

    Woensdag 29 maart menu
    Tomaten soep gebonden € 1,50Tutti Frutti € 1,50
    wo-29-A-menu Kipschnitzel, jus, worteltjes + peterselie, gekookte aardappelen
    wo-29-B-menu Boerenomelet met tomatenjus, spinazie, gebakken krielaardappeltjes
    wo-29-C-menu Zalm salade van het huis met Parmezaanse kaas, garnalen

    Donderdag 30 maart menu
    Groentesoep €1,50Ananas yoghurt € 1,50
    do-30e-A-menu Stamppot Boerenkool, rookworst & kleine gehaktballetjes, jus
    do-30e-B-menu Macaroni Bolognese saus (gehakt-tomatensaus), Italiaanse rauwkost, geraspte kaas

    Vrijdag 31 maart menu
    Uiensoep €1,50Griesmeelvla € 1,50
    vr-31e-A-menu Kalkoenfilet, kippenjus, broccoli met kaassaus, gekookte aardappelen
    vr-31e-B-menu Varkens saucijs, jus, Andijvie, krielaardappeltjes
    vr-31e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 1 april menu
    Mosterd roomsoep €1,50Aardbeien kwark € 1,50
    zat-1e-A-menu Goulash (varken, ui, paprika, knoflook), doperwtjes, witte rijst
    zat-1e-B-menu Kipdij filet, jus, prei gestoofd, gekookte aardappelen