Bestellen 27 maart – 1 april, week 13 Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht) telefoon(verplicht) Bezorgadres plaats Keuze Normaal portieKlein portieGroot portie Aantal 1 persoon2 personen3 personen4 personen Maandag 27 maart menu Vermicelli soep € 1,50Fruitkwark € 1,50 ma-27-A-menu Kipfilet gebraden, kerriesaus, snijboontjes, witte rijst ma-27-B-menu Runder gehaktbal, jus, lente groente mix, gekookte aardappelen Dinsdag 28 maart menu Bleekselderijsoep € 1,50Caramelvla € 1,50 di-28-A-menu Runderlapje, champignon, jus, rode bietjes, gekookte aardappelen di-28-B-menu Stoofschotel van varkensvlees, ui+paprika, sperziebonen, aardappelpuree Woensdag 29 maart menu Tomaten soep gebonden € 1,50Tutti Frutti € 1,50 wo-29-A-menu Kipschnitzel, jus, worteltjes + peterselie, gekookte aardappelen wo-29-B-menu Boerenomelet met tomatenjus, spinazie, gebakken krielaardappeltjes wo-29-C-menu Zalm salade van het huis met Parmezaanse kaas, garnalen Donderdag 30 maart menu Groentesoep €1,50Ananas yoghurt € 1,50 do-30e-A-menu Stamppot Boerenkool, rookworst & kleine gehaktballetjes, jus do-30e-B-menu Macaroni Bolognese saus (gehakt-tomatensaus), Italiaanse rauwkost, geraspte kaas Vrijdag 31 maart menu Uiensoep €1,50Griesmeelvla € 1,50 vr-31e-A-menu Kalkoenfilet, kippenjus, broccoli met kaassaus, gekookte aardappelen vr-31e-B-menu Varkens saucijs, jus, Andijvie, krielaardappeltjes vr-31e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes Zaterdag 1 april menu Mosterd roomsoep €1,50Aardbeien kwark € 1,50 zat-1e-A-menu Goulash (varken, ui, paprika, knoflook), doperwtjes, witte rijst zat-1e-B-menu Kipdij filet, jus, prei gestoofd, gekookte aardappelen Δ