Bestellen 27 november – 2 december, week 48 Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht) telefoon(verplicht) Bezorgadres plaats Keuze Normaal portie € 7,50Groot portie €9,00 Aantal 1 persoon2 personen3 personen4 personen Maandag 27 november menu Heldere kippensoep € 2,00Tutti Frutti € 2,00 ma-27-A-menu Hollandse kippenragout, Franse boontjes, gekookte aardappelen ma-27-B-menu Gehaktballetje, jus, Bietenstamppot met gebakken uien, champignons Dinsdag 28 november menu Groentesoep € 2,00Frambozen vla € 2,00 di-28-A-menu Varkenslapje, jus, gestoofde andijvie, gekookte aardappelen di-28-B-menu Rundrdraadjesvlees met rozijnen, jus, bloemkool, aardappelpuree Woensdag 29 november menu Tomaten bouillon € 2,00Kwark aardbei € 2,00 wo-29-A-menu Wiener-kip schnitzel, jus, doperwtjes, gekookte aardappelen wo-29-B-menu Spaghetti Bolognese (gehakt-tomaatsaus), rauwkost, geraspte kaas wo-29-C-menu Huzarensalade met gerookte ham, gevuld ei, fruit en rauwkost Donderdag 30 november menu Kerriesoep gebonden € 2,00Choco surprise € 2,00 do-30e-A-menu Kip filet gebraden, jus, witlof met room, gekookte aardappelen do-30e-B-menu Bamni goreng, kipsaté in pindasaus, atjar salade Vrijdag 1 december menu Runder cremesoep € 2,00Tropische vla € 2,00 vr-1e-A-menu Varkens ragout met champignons, spinazie, gekookte aardappelen vr-1e-A-menu Gehaktbrood, jus, broccoli, aardappelpuree vr-1e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes Zaterdag 2 december menu Franse bouillon € 2,00Taartje van het huis € 2,00 zat-2e-A-menu Runderlapje, jus, rode kool, gekookte aardappelen zat-2e-B-menu Kipfilet, groene kruiden-roomsaus, sperzieboontjes, gekookte krieltjes Δ