Bestellen 27 november – 2 december, week 48

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portie € 7,50Groot portie €9,00

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 27 november menu
    Heldere kippensoep € 2,00Tutti Frutti € 2,00
    ma-27-A-menu Hollandse kippenragout, Franse boontjes, gekookte aardappelen
    ma-27-B-menu Gehaktballetje, jus, Bietenstamppot met gebakken uien, champignons

    Dinsdag 28 november menu
    Groentesoep € 2,00Frambozen vla € 2,00
    di-28-A-menu Varkenslapje, jus, gestoofde andijvie, gekookte aardappelen
    di-28-B-menu Rundrdraadjesvlees met rozijnen, jus, bloemkool, aardappelpuree

    Woensdag 29 november menu
    Tomaten bouillon € 2,00Kwark aardbei € 2,00
    wo-29-A-menu Wiener-kip schnitzel, jus, doperwtjes, gekookte aardappelen
    wo-29-B-menu Spaghetti Bolognese (gehakt-tomaatsaus), rauwkost, geraspte kaas
    wo-29-C-menu Huzarensalade met gerookte ham, gevuld ei, fruit en rauwkost

    Donderdag 30 november menu
    Kerriesoep gebonden € 2,00Choco surprise € 2,00
    do-30e-A-menu Kip filet gebraden, jus, witlof met room, gekookte aardappelen
    do-30e-B-menu Bamni goreng, kipsaté in pindasaus, atjar salade

    Vrijdag 1 december menu
    Runder cremesoep € 2,00Tropische vla € 2,00
    vr-1e-A-menu Varkens ragout met champignons, spinazie, gekookte aardappelen
    vr-1e-A-menu Gehaktbrood, jus, broccoli, aardappelpuree
    vr-1e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 2 december menu
    Franse bouillon € 2,00Taartje van het huis € 2,00
    zat-2e-A-menu Runderlapje, jus, rode kool, gekookte aardappelen
    zat-2e-B-menu Kipfilet, groene kruiden-roomsaus, sperzieboontjes, gekookte krieltjes