Bestellen 3 – 8 april, week 14

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portieKlein portieGroot portie

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 3 april menu
    Vermicellisoep € 1,50Vlaflip € 1,50
    ma-3-A-menu Hamburger met gebakken ui, jus, spruitjes, gekookte aardappelen
    ma-3-B-menu Varkensreepjes in pangangsaus, Chinese mie goreng, frisse rauwkost

    Dinsdag 4 april menu
    Ossenstaartsoep € 1,50Vruchten yoghurt € 1,50
    di-4-A-menu Procureur-varkenslapje, jus, worteltjes, gekookte aardappelen
    di-4-B-menu Runder draadjesvlees, jus, witlof met roomsaus, aardappelpuree

    Woensdag 5 april menu
    Tomatensoep geb. € 1,50Polenta met saus € 1,50
    wo-5-A-menu Gebraden kipfilet, jus, bloemkool met saus, gekookte aardappelen
    wo-5-B-menu Gelderse rookworst, jus, Stamppot Hutspot (wortel-ui)
    wo-5-C-menu Huzarensalade gegarneerd met ei, rosbief, gerookte ham en fricandeau

    Donderdag 6 april menu
    Groentesoep €1,50perzikyoghurt € 1,50
    do-6e-A-menu Gehaktbal, jus, rode kool, gekookte aardappelen
    do-6e-B-menu Kip met kruidencreme jus, gemengde groenten, aardappelpuree

    Vrijdag 7 april menu
    Kippensoep €1,50Chocoladevla € 1,50
    vr-7e-A-menu Kalkoenfilet gebraden, jus, sperziebonen, gekookte aardappelen
    vr-7e-B-menu Macaroni Bolognese, Italiaanse rauwkost, geraspte kaas
    vr-7e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 8 april geleverd
    Selderij roomsoep €1,50Vruchtenkwark € 1,50
    zat-8e-A-menu Varkens sausijs, jus, worteltjes, gekookte aardappelen
    zat-8e-B-menu Runder stoof in rode wijn jus, broccoli, aardappelpuree