Bestellen 3 – 8 april, week 14 Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht) telefoon(verplicht) Bezorgadres plaats Keuze Normaal portieKlein portieGroot portie Aantal 1 persoon2 personen3 personen4 personen Maandag 3 april menu Vermicellisoep € 1,50Vlaflip € 1,50 ma-3-A-menu Hamburger met gebakken ui, jus, spruitjes, gekookte aardappelen ma-3-B-menu Varkensreepjes in pangangsaus, Chinese mie goreng, frisse rauwkost Dinsdag 4 april menu Ossenstaartsoep € 1,50Vruchten yoghurt € 1,50 di-4-A-menu Procureur-varkenslapje, jus, worteltjes, gekookte aardappelen di-4-B-menu Runder draadjesvlees, jus, witlof met roomsaus, aardappelpuree Woensdag 5 april menu Tomatensoep geb. € 1,50Polenta met saus € 1,50 wo-5-A-menu Gebraden kipfilet, jus, bloemkool met saus, gekookte aardappelen wo-5-B-menu Gelderse rookworst, jus, Stamppot Hutspot (wortel-ui) wo-5-C-menu Huzarensalade gegarneerd met ei, rosbief, gerookte ham en fricandeau Donderdag 6 april menu Groentesoep €1,50perzikyoghurt € 1,50 do-6e-A-menu Gehaktbal, jus, rode kool, gekookte aardappelen do-6e-B-menu Kip met kruidencreme jus, gemengde groenten, aardappelpuree Vrijdag 7 april menu Kippensoep €1,50Chocoladevla € 1,50 vr-7e-A-menu Kalkoenfilet gebraden, jus, sperziebonen, gekookte aardappelen vr-7e-B-menu Macaroni Bolognese, Italiaanse rauwkost, geraspte kaas vr-7e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes Zaterdag 8 april geleverd Selderij roomsoep €1,50Vruchtenkwark € 1,50 zat-8e-A-menu Varkens sausijs, jus, worteltjes, gekookte aardappelen zat-8e-B-menu Runder stoof in rode wijn jus, broccoli, aardappelpuree Δ