Bestellen 30 oktober – 4 november, week 44 Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht) telefoon(verplicht) Bezorgadres plaats Keuze Normaal portie € 7,50Groot portie € 9,00 Aantal 1 persoon2 personen3 personen4 personen Maandag 30 oktober menu Runder-soep € 2,00Aardbeien toetje € 2,00 ma-30-A-menu Bal rundergehakt, jus, spinazie, gekookte aardappelen ma-30-B-menu Babi pangang (kip), nasi goreng, atjar rauwkost Dinsdag 31 oktober menu Groentesoep € 2,00Vanille yoghurt € 2,00 di-31-A-menu Stamppot Hete bliksem (appel-ui),braadworstje, ham en jus di-31-B-menu Runderstoof Provençaals, rode kool, gekookte aardappelen Woensdag 1 november menu Aspergesoep € 2,00kwark met kersen € 2,00 wo-1-A-menu Kipfilet tranches in kerriesaus, witte rijst, rauwkost wo-1-B-menu Boeren Omelet, tomatenjus, doperwtjes, gekookte aardappelen wo-1-C-menu Cesar salade van het huis met gerookte kip en diamanthaas Donderdag 2 november menu Tomatensoep €2,00Ananas vla € 2,00 do-2e-A-menu Stamppot bietjes met gebakken ui, varkenslapje, jus do-2e-B-menu Runderburger, jus, sperzieboontjes, gekookte aardappelen Vrijdag 3 november menu Knolselderijsoep €2,00Yoghurt Bosbes € 2,00 vr-3e-A-menu Spaghetti Bolognese (gehakt-tomaatsaus), Italiaanse rauwkost, geraspte kaas vr-3e-B-menu Kip schnitzel, jus, worteltjes, gekookte aardappelen vr-3e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes Zaterdag 4 november menu Runder bouillon €2,00Vla met caramel € 2,00 zat-4e-A-menu Kippenragout met champignon, jus, bloemkool, gekookte aardappelen zat-4e-B-menu Varkens fricandeau, jus, spinazie, aardappelpuree Δ