Bestellen 30 oktober – 4 november, week 44

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portie € 7,50Groot portie € 9,00

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 30 oktober menu
    Runder-soep € 2,00Aardbeien toetje € 2,00
    ma-30-A-menu Bal rundergehakt, jus, spinazie, gekookte aardappelen
    ma-30-B-menu Babi pangang (kip), nasi goreng, atjar rauwkost

    Dinsdag 31 oktober menu
    Groentesoep € 2,00Vanille yoghurt € 2,00
    di-31-A-menu Stamppot Hete bliksem (appel-ui),braadworstje, ham en jus
    di-31-B-menu Runderstoof Provençaals, rode kool, gekookte aardappelen

    Woensdag 1 november menu
    Aspergesoep € 2,00kwark met kersen € 2,00
    wo-1-A-menu Kipfilet tranches in kerriesaus, witte rijst, rauwkost
    wo-1-B-menu Boeren Omelet, tomatenjus, doperwtjes, gekookte aardappelen
    wo-1-C-menu Cesar salade van het huis met gerookte kip en diamanthaas

    Donderdag 2 november menu
    Tomatensoep €2,00Ananas vla € 2,00
    do-2e-A-menu Stamppot bietjes met gebakken ui, varkenslapje, jus
    do-2e-B-menu Runderburger, jus, sperzieboontjes, gekookte aardappelen

    Vrijdag 3 november menu
    Knolselderijsoep €2,00Yoghurt Bosbes € 2,00
    vr-3e-A-menu Spaghetti Bolognese (gehakt-tomaatsaus), Italiaanse rauwkost, geraspte kaas
    vr-3e-B-menu Kip schnitzel, jus, worteltjes, gekookte aardappelen
    vr-3e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 4 november menu
    Runder bouillon €2,00Vla met caramel € 2,00
    zat-4e-A-menu Kippenragout met champignon, jus, bloemkool, gekookte aardappelen
    zat-4e-B-menu Varkens fricandeau, jus, spinazie, aardappelpuree