Bestellen 6 – 11 maart, week 10

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portieKlein portieGroot portie

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 6 maart menu
    Heldere Kippensoep € 1,50Tutti Frutti € 1,50
    ma-6-A-menu Hollandse kippenragout, Franse boontjes, gekookte aardappelen
    ma-6-B-menu Gehaktbal, jus, Bietenstamppot met gebakken ui en champignons

    Dinsdag 7 maart menu
    Groentensoep € 1,50Frambozen vla € 1,50
    di-7-A-menu Varkenslapje, jus, gestoofde prei, gekookte aardappelen
    di-7-B-menu Runderdraadjesvlees in rode wijn, jus, worteltjes, aardappelpuree

    Woensdag 8 maart menu
    Tomaten bouillon € 1,50Kwark vruchtjes € 1,50
    wo-8-A-menu Wiener schnitzel, jus, witte kool met kerrie, gekookte aardappelen
    wo-8-B-menu Noord Hollandse Runderstoofschotel, spruitjes, aardappelpuree
    wo-8-C-menu Huzarensalade met gerookte ham, kipfilet, gevuld ei, fruit en rauwkost

    Donderdag 9 maart menu
    Geb. kerrie soep €1,50Polenta pap € 1,50
    do-9e-A-menu Bami goreng, kipsaté pindasaus, atjar salade
    do-9e-B-menu Kipfilet gebraden, jus, witlof met room, gekookte aardappelen

    Vrijdag 10 maart menu
    Runderroomsoep €1,50Sinaasappelvla € 1,50
    vr-10e-A-menu Varkens ragout met chgampignons, spinazie, gekookte aardappelen
    vr-10e-B-menu Lasagne Bolognese, rauwkost
    vr-10e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 11 maart menu
    Franse bouillon €1,50Pudding van het huis € 1,50
    zat-11e-A-menu Runderlapje, jus, rode kool, gekookte aardappelen
    zat-11e-B-menu Kipfilet, roomsaus, sperzieboontjes, gekookte krielaardappelen