Bestellen 6 – 11 maart, week 10 Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht) telefoon(verplicht) Bezorgadres plaats Keuze Normaal portieKlein portieGroot portie Aantal 1 persoon2 personen3 personen4 personen Maandag 6 maart menu Heldere Kippensoep € 1,50Tutti Frutti € 1,50 ma-6-A-menu Hollandse kippenragout, Franse boontjes, gekookte aardappelen ma-6-B-menu Gehaktbal, jus, Bietenstamppot met gebakken ui en champignons Dinsdag 7 maart menu Groentensoep € 1,50Frambozen vla € 1,50 di-7-A-menu Varkenslapje, jus, gestoofde prei, gekookte aardappelen di-7-B-menu Runderdraadjesvlees in rode wijn, jus, worteltjes, aardappelpuree Woensdag 8 maart menu Tomaten bouillon € 1,50Kwark vruchtjes € 1,50 wo-8-A-menu Wiener schnitzel, jus, witte kool met kerrie, gekookte aardappelen wo-8-B-menu Noord Hollandse Runderstoofschotel, spruitjes, aardappelpuree wo-8-C-menu Huzarensalade met gerookte ham, kipfilet, gevuld ei, fruit en rauwkost Donderdag 9 maart menu Geb. kerrie soep €1,50Polenta pap € 1,50 do-9e-A-menu Bami goreng, kipsaté pindasaus, atjar salade do-9e-B-menu Kipfilet gebraden, jus, witlof met room, gekookte aardappelen Vrijdag 10 maart menu Runderroomsoep €1,50Sinaasappelvla € 1,50 vr-10e-A-menu Varkens ragout met chgampignons, spinazie, gekookte aardappelen vr-10e-B-menu Lasagne Bolognese, rauwkost vr-10e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes Zaterdag 11 maart menu Franse bouillon €1,50Pudding van het huis € 1,50 zat-11e-A-menu Runderlapje, jus, rode kool, gekookte aardappelen zat-11e-B-menu Kipfilet, roomsaus, sperzieboontjes, gekookte krielaardappelen Δ