Bestellen 8 – 13 mei, week 19

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portieKlein portieGroot portie

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 8 mei menu
    Vermicellisoep € 1,50Vlaflip € 1,50
    ma-8-A-menu Hamburger met gebakken uien, jus, spruitjes, gekookte aardappelen
    ma-8-B-menu Pasta Napolitana (gehakt-ham-tomaat), Italiaanse rauwkost, geraspte kaas

    Dinsdag 9 mei menu
    Ossenstaartsoep € 1,50Vruchten yoghurt € 1,50
    di-9-A-menu Gehaktbal (runder), jus, sperzieboontjes, gekookte aardappelen
    di-9-B-menu Runder stoofvlees in rode wijnsaus, broccoli, aardappelpuree

    Woensdag 10 mei menu
    Tomatensoep gebonden € 1,50Polenta met saus € 1,50
    wo-10-A-menu Gebraden kippenborst, jus, bloemkool met saus, gekookte aardappelen
    wo-10-B-menu Nasi goreng (ham-ei), varkenshaas saté, pindasaus
    wo-10-C-menu Huzarensalade gegarneerd met ei, tomaat, komkommer en fricandeau

    Donderdag 11 mei menu
    Groentesoep €1,50Perzikyoghurt € 1,50
    do-11e-A-menu Varkenslapje, jus, Stamppot Hutspot met worst
    do-11e-B-menu Kip in kruiden-roomsaus, gemengde groente, gekookte aardappeltjes

    Vrijdag 12 mei menu
    Kippesoep €1,50Chocolade vla € 1,50
    vr-12e-A-menu West-Friese runderstoof, rode kool, gekookte aardappelen
    vr-12e-B-menu Kalkoenfilet, jus, snijboontjes, gestoofde krielaardappeltjes
    vr-12e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 13 mei menu
    Selderij roomsoep €1,50Vruchtenkwark € 1,50
    zat-13e-A-menu Varkens braadworstje, jus, worteltjes, gekookte aardappelen
    zat-13e-B-menu Gehaktbrood, jus, spinazie, gekookte aardappelen