Bestellen 8 – 13 mei, week 19 Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht) telefoon(verplicht) Bezorgadres plaats Keuze Normaal portieKlein portieGroot portie Aantal 1 persoon2 personen3 personen4 personen Maandag 8 mei menu Vermicellisoep € 1,50Vlaflip € 1,50 ma-8-A-menu Hamburger met gebakken uien, jus, spruitjes, gekookte aardappelen ma-8-B-menu Pasta Napolitana (gehakt-ham-tomaat), Italiaanse rauwkost, geraspte kaas Dinsdag 9 mei menu Ossenstaartsoep € 1,50Vruchten yoghurt € 1,50 di-9-A-menu Gehaktbal (runder), jus, sperzieboontjes, gekookte aardappelen di-9-B-menu Runder stoofvlees in rode wijnsaus, broccoli, aardappelpuree Woensdag 10 mei menu Tomatensoep gebonden € 1,50Polenta met saus € 1,50 wo-10-A-menu Gebraden kippenborst, jus, bloemkool met saus, gekookte aardappelen wo-10-B-menu Nasi goreng (ham-ei), varkenshaas saté, pindasaus wo-10-C-menu Huzarensalade gegarneerd met ei, tomaat, komkommer en fricandeau Donderdag 11 mei menu Groentesoep €1,50Perzikyoghurt € 1,50 do-11e-A-menu Varkenslapje, jus, Stamppot Hutspot met worst do-11e-B-menu Kip in kruiden-roomsaus, gemengde groente, gekookte aardappeltjes Vrijdag 12 mei menu Kippesoep €1,50Chocolade vla € 1,50 vr-12e-A-menu West-Friese runderstoof, rode kool, gekookte aardappelen vr-12e-B-menu Kalkoenfilet, jus, snijboontjes, gestoofde krielaardappeltjes vr-12e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes Zaterdag 13 mei menu Selderij roomsoep €1,50Vruchtenkwark € 1,50 zat-13e-A-menu Varkens braadworstje, jus, worteltjes, gekookte aardappelen zat-13e-B-menu Gehaktbrood, jus, spinazie, gekookte aardappelen Δ