Bestellen Week 13 = 29 mrt tot 4 april ( Pasen)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

telefoon(verplicht)

Bezorgadres plaats

Keuze
Kleine portie €5,90Grote portie €6,50

Aantal
1 persoon2 personen3 personen4 personen

Maandag 29 maart. geleverd
Mexicaanse soep € 1,00kwark vanille € 1,00
ma-A-29e-menu Varkenslapje, jus, doperwtjes-worteltjes, gekookte aardappelen
ma-B-29e menu Rundersausijsje, jus, franse boontjes, romige aardappelpuree

Dinsdag 30 maart. geleverd
Kippensoep + room € 1,00Vla van de chef € 1,00
di-30e A-menu Rundergehaktbal, jus, stamppot hutspot
di-30e B-menu Macaroni Bolognese (gehakt-tomaatsaus), rauwkost en geraspte kaas

Woensdag 31 maart. geleverd
aspergesoep € 1,00Koekjes pudding € 1,00
wo-31e A-menu Kipfilet met ham en kaas, jus, bloemkool, gekookte aardappelen
wo-31e B-menu Speklapje, jus, kapucijners met piccalilly en rijst
wo-31e C-menu Russische Ei salade gegarneerd met vis en vlees

Donderdag 1 april geleverd
selderijsoep €1,00Yoghurt Ananas € 1,00
do-1e-a-menu brugse Runderstoof (bier en rozijnen), witlof, gekookte aardappelen
do-1e-b-menu Bami Goreng, Kipsate met pindasaus en atjarsalade

Vrijdag 2 april geleverd
Runderbouillon €1,00Aardbeien vla € 1,00
vr-2e-A- menu Kipschnitzel, jus, sperziebonen, gekookte aardappelen
vr-2e-B-menu hamburger,jus, worteltjes, aardappelkrieltjes
vr-2e-C menu Gebakken vis, Remouladesaus, gemengde sla en gebakken aardappeltjes

Zaterdag 3 april voor Pasen.geleverd
Gebonden Groentesoep €1,00Paasdessert met witte chocolade en advocaat € 2,-
zat-a-menu Paas Gehaktbrood met ei, jus, lentestamppotje (snijboontjes, prei etc)
zat-b-menu Gevulde Paas-Kalkoen gebraden, massala saus, spinazie, aardappelkriel + boter