Bestellen 18 – 23 december, week 51

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portie € 7,50Groot portie € 9,00

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 18 december menu
    Erwtensoep € 2,00Vla met perzik € 2,00
    ma-18-A-menu Kipschnitzel, jus, bloemkool, gekookte aardappelen
    ma-18-B-menu Bokworstje, jus, stamppot zuurkool met spek

    Dinsdag 19 december menu
    Tomatensoep € 2,00bosbessen kwark € 2,00
    di-19-A-menu Runderdraadjesvlees, jus, spruitjes, gekookte aardappelen
    di-19-B-menu Varkenslapje, jus, stamppot boerenkool met worst

    Woensdag 20 december menu
    Chinese soep € 2,00Koffie toetje € 2,00
    wo-20-A-menu Gehaktbal, uienjus, rode bietjes, gekookte aardappel
    wo-20-B-menu Macaroni Bolognese (Gehaktsaus met tomaat-paprika), rauwkost
    wo-20-C-menu Huzarensalade met asperge-ei en garni van vleeswaar, rauwkost en fruit

    Donderdag 21 december menu
    Kip-creme soep €2,00Roomvla met peer € 2,00
    do-21e-A-menu Kip stoof op zijn Frans (venkel-knoflook), sperzieboontjes, gekookte aardappelen
    do-21e-B-menu Nasi Goreng, Atjar rauwkost, Varkensvlees in Thaise ketjap-gembersaus

    Vrijdag 22 december menu
    Runderbouillon met prei €2,00Yoghurt aardbei € 2,00
    vr-22e-A-menu Runderlapje gestoofd, rode wijn saus, witte kool, gekookte aardappelen
    vr-22e-B-menu Kip in stroganoffsaus, doperwtjes, risotto rijst van het huis
    vr-22e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 23 november menu
    Boeren groentesoep €2,00Tutti Frutti € 2,00
    zat-23e-A-menu Kipdijfiletje, jus, spinazie, gekookte aardappelen
    zat-23e-B-menu Varkens fricandeau, roomsaus, broccoli, aardappelpuree