Bestellen 18 – 23 december, week 51 Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht) telefoon(verplicht) Bezorgadres plaats Keuze Normaal portie € 7,50Groot portie € 9,00 Aantal 1 persoon2 personen3 personen4 personen Maandag 18 december menu Erwtensoep € 2,00Vla met perzik € 2,00 ma-18-A-menu Kipschnitzel, jus, bloemkool, gekookte aardappelen ma-18-B-menu Bokworstje, jus, stamppot zuurkool met spek Dinsdag 19 december menu Tomatensoep € 2,00bosbessen kwark € 2,00 di-19-A-menu Runderdraadjesvlees, jus, spruitjes, gekookte aardappelen di-19-B-menu Varkenslapje, jus, stamppot boerenkool met worst Woensdag 20 december menu Chinese soep € 2,00Koffie toetje € 2,00 wo-20-A-menu Gehaktbal, uienjus, rode bietjes, gekookte aardappel wo-20-B-menu Macaroni Bolognese (Gehaktsaus met tomaat-paprika), rauwkost wo-20-C-menu Huzarensalade met asperge-ei en garni van vleeswaar, rauwkost en fruit Donderdag 21 december menu Kip-creme soep €2,00Roomvla met peer € 2,00 do-21e-A-menu Kip stoof op zijn Frans (venkel-knoflook), sperzieboontjes, gekookte aardappelen do-21e-B-menu Nasi Goreng, Atjar rauwkost, Varkensvlees in Thaise ketjap-gembersaus Vrijdag 22 december menu Runderbouillon met prei €2,00Yoghurt aardbei € 2,00 vr-22e-A-menu Runderlapje gestoofd, rode wijn saus, witte kool, gekookte aardappelen vr-22e-B-menu Kip in stroganoffsaus, doperwtjes, risotto rijst van het huis vr-22e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes Zaterdag 23 november menu Boeren groentesoep €2,00Tutti Frutti € 2,00 zat-23e-A-menu Kipdijfiletje, jus, spinazie, gekookte aardappelen zat-23e-B-menu Varkens fricandeau, roomsaus, broccoli, aardappelpuree Δ