Bestellen wk 12 van 18 – 24 maart

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portie € 7,50Groot portie € 9,00

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 18 maart menu
    Vermicellisoep € 2,00Vlaflip € 2,00
    ma-19-A-menu Gehaktschnitzel (rund), jus, sperzieboontjes, gekookte aardappelen
    ma-19-B-menu Macaroni Bolognese (gehakt-tomaatsaus), Italiaanse rauwkost, geraspte kaas

    Dinsdag 19 maart menu
    Ossenstaartsoep € 2,00Yoghurt Mandarijn € 2,00
    di-19-C-menu Hamburger speciaal, jus, rode kool, gebakken aardappeltjes
    di-19-D-menu Runder stoofvlees tuinkruiden, spinazie, aardappelpuree

    Woensdag 20 maart menu
    Tomatensoep gebonden € 2,00Polenta met saus € 2,00
    wo-20-A-menu Gehaktbal ( runder) , jus, Snijboontjes, gekookte aardappeltjes
    wo-20-B-menu Mie goreng (ham-ei), kipsaté, pindasaus, atjar tjampoer
    wo-20-E-menu Tonijnsalade, gegarneerd met ei, tomaat, komkommer en garnalen

    Donderdag 21 maart menu
    Groentesoep €2,00Bosbessen yoghurt € 2,00
    do-21e-C-menu Speklapje, jus, zuurkool stamppot, worst
    do-21e-D-menu Kipstoof op zijn Frans (venkel-knoflook), tuinboontjes, aardappelpuree

    Vrijdag 22 maart menu
    Kippensoep €2,00Hazelnootvla € 2,00
    vr-22e-A-menu Varkens procureurlapje, jus, waspeen, gek. boter-aardappelen
    vr-22e-B-menu Kipfiletstukjes in milde Kerriesaus, doperwtjes-wortel, witte rijst
    vr-22e-E-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 23 maart menu
    Bleekselderijsoep €2,00Vruchtenkwark € 2,00
    zat-23e-C-menu Braadworstje, jus, bloemkool, gekookte aardappelen
    zat-23e-D-menu Gehaktballetjes in mosterdsaus, broccoli, gekookte aardappelen