Bestellen wk 12 van 18 – 24 maart Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht) telefoon(verplicht) Bezorgadres plaats Keuze Normaal portie € 7,50Groot portie € 9,00 Aantal 1 persoon2 personen3 personen4 personen Maandag 18 maart menu Vermicellisoep € 2,00Vlaflip € 2,00 ma-19-A-menu Gehaktschnitzel (rund), jus, sperzieboontjes, gekookte aardappelen ma-19-B-menu Macaroni Bolognese (gehakt-tomaatsaus), Italiaanse rauwkost, geraspte kaas Dinsdag 19 maart menu Ossenstaartsoep € 2,00Yoghurt Mandarijn € 2,00 di-19-C-menu Hamburger speciaal, jus, rode kool, gebakken aardappeltjes di-19-D-menu Runder stoofvlees tuinkruiden, spinazie, aardappelpuree Woensdag 20 maart menu Tomatensoep gebonden € 2,00Polenta met saus € 2,00 wo-20-A-menu Gehaktbal ( runder) , jus, Snijboontjes, gekookte aardappeltjes wo-20-B-menu Mie goreng (ham-ei), kipsaté, pindasaus, atjar tjampoer wo-20-E-menu Tonijnsalade, gegarneerd met ei, tomaat, komkommer en garnalen Donderdag 21 maart menu Groentesoep €2,00Bosbessen yoghurt € 2,00 do-21e-C-menu Speklapje, jus, zuurkool stamppot, worst do-21e-D-menu Kipstoof op zijn Frans (venkel-knoflook), tuinboontjes, aardappelpuree Vrijdag 22 maart menu Kippensoep €2,00Hazelnootvla € 2,00 vr-22e-A-menu Varkens procureurlapje, jus, waspeen, gek. boter-aardappelen vr-22e-B-menu Kipfiletstukjes in milde Kerriesaus, doperwtjes-wortel, witte rijst vr-22e-E-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes Zaterdag 23 maart menu Bleekselderijsoep €2,00Vruchtenkwark € 2,00 zat-23e-C-menu Braadworstje, jus, bloemkool, gekookte aardappelen zat-23e-D-menu Gehaktballetjes in mosterdsaus, broccoli, gekookte aardappelen Δ