Bestellen 22 – 27 april, week 17

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portie € 7,50Groot portie € 9,00

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 22 april menu
    Kippenbouillon € 2,00Mango vla € 2,00
    ma-22-A-menu Kipschnitzel, jus, bloemkool-broccoli, gekookte aardappelen
    ma-22-B-menu Boerenomelet, tomatenjus, sperzieboontjes, gebakken krieltjes

    Dinsdag 23 april menu
    Madrileense soep € 2,00Aardbeien kwark € 2,00
    di-23-C-menu Runderdraadjesvlees, jus, witlof á la crème, aardappelpuree
    di-23-D-menu Varkenslapje, jus, Stamppot Boerenkool met worst

    Woensdag 24 april menu
    Groentesoep € 2,00Yoghurt citroen € 2,00
    wo-24-A-menu Runderburger speciaal, jus, bietjes met appel, gekookte aardappelen
    wo-24-B-menu Spaghetti Bolognese (gehakt-tomaat-paprikasaus), rauwkost
    wo-24-C-menu Aardappelsalade met asperge-ei, garni van brie, rauwkost en fruit

    Donderdag 25 april menu
    Kip-cremesoep €2,00Roomvla caramel € 2,00
    do-25e-D-menu Nasi goreng, varkensvlees in ketjapsaus, atjar rauwkost
    do-25e-E-menu Kidneybonenschotel, gehakt-piccalilly, gekookte aardappelen, rauwkost

    Vrijdag 26 april menu
    Koninginnesoep €2,00Oranje pudding € 2,00
    vr-26e-A-menu Koninklijke kifilet, jus, Oranje appeltjes, oven krieltjes
    vr-26e-B-menu Runderlapje, rode wijnsaus, rode kool, gekookte aardappelen
    vr-26e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 27 april menu
    Prei-mosterdsoep €2,00Koninginnevla € 2,00
    zat-27e-D-menu Kipdijfiletje, jus, andijviespinazie, gekookte aardappelen
    zat-27e-E-menu Varkens fricandeau, roomsaus, broccoli, aardappelpuree