Bestellen 22 – 27 april, week 17 Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht) telefoon(verplicht) Bezorgadres plaats Keuze Normaal portie € 7,50Groot portie € 9,00 Aantal 1 persoon2 personen3 personen4 personen Maandag 22 april menu Kippenbouillon € 2,00Mango vla € 2,00 ma-22-A-menu Kipschnitzel, jus, bloemkool-broccoli, gekookte aardappelen ma-22-B-menu Boerenomelet, tomatenjus, sperzieboontjes, gebakken krieltjes Dinsdag 23 april menu Madrileense soep € 2,00Aardbeien kwark € 2,00 di-23-C-menu Runderdraadjesvlees, jus, witlof á la crème, aardappelpuree di-23-D-menu Varkenslapje, jus, Stamppot Boerenkool met worst Woensdag 24 april menu Groentesoep € 2,00Yoghurt citroen € 2,00 wo-24-A-menu Runderburger speciaal, jus, bietjes met appel, gekookte aardappelen wo-24-B-menu Spaghetti Bolognese (gehakt-tomaat-paprikasaus), rauwkost wo-24-C-menu Aardappelsalade met asperge-ei, garni van brie, rauwkost en fruit Donderdag 25 april menu Kip-cremesoep €2,00Roomvla caramel € 2,00 do-25e-D-menu Nasi goreng, varkensvlees in ketjapsaus, atjar rauwkost do-25e-E-menu Kidneybonenschotel, gehakt-piccalilly, gekookte aardappelen, rauwkost Vrijdag 26 april menu Koninginnesoep €2,00Oranje pudding € 2,00 vr-26e-A-menu Koninklijke kifilet, jus, Oranje appeltjes, oven krieltjes vr-26e-B-menu Runderlapje, rode wijnsaus, rode kool, gekookte aardappelen vr-26e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes Zaterdag 27 april menu Prei-mosterdsoep €2,00Koninginnevla € 2,00 zat-27e-D-menu Kipdijfiletje, jus, andijviespinazie, gekookte aardappelen zat-27e-E-menu Varkens fricandeau, roomsaus, broccoli, aardappelpuree Δ