Bestellen 27 mei – 1 juni, week 22

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portie € 7,50Groot portie € 9,00

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 27 mei menu
    Kippenbouillon € 2,00Mango vla € 2,00
    ma-27-A-menu Kipschnitzel, jus, bloemkool-broccoli, gekookte aardappelen
    ma-27-B-menu Boerenomelet, tomatenjus, sperzieboontjes, gebakken krieltjes

    Dinsdag 28 mei menu
    Madrileense soep € 2,00Aardbeien kwark € 2,00
    di-28-C-menu Runderdraadjesvlees, jus, witlof á la crème, aardappelpuree
    di-28-D-menu Varkenslapje, jus, Stamppot Zomerse Hutspot met rucola en worst

    Woensdag 29 mei menu
    Groentesoep € 2,00Yoghurt citroen € 2,00
    wo-29-A-menu Runderburger speciaal, jus, bietjes met appel, gekookte aardappelen
    wo-29-B-menu Spaghetti Bolognese (gehakt-tomaat-paprikasaus), rauwkost
    wo-29-C-menu Aardappelsalade met asperge-ei, garni van brie, rauwkost en fruit

    Donderdag 30 mei menu
    Kip-cremesoep €2,00Roomvla caramel € 2,00
    do-30e-D-menu Nasi goreng, varkensvlees in ketjapsaus, atjar rauwkost
    do-30e-E-menu Kidneybonenschotel, gehakt-piccalilly, gekookte aardappelen, rauwkost

    Vrijdag 31 mei menu
    Koninginnesoep €2,00Sinaasappel pudding € 2,00
    vr-31e-A-menu Kip gratinee (tomaat-kaas), jus, stoofappeltjes, oven krieltjes
    vr-31e-B-menu Runderlapje, rode wijnsaus, rode kool, gekookte aardappelen
    vr-31e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 1 juni menu
    Prei-mosterdsoep €2,00Appel-perenvla € 2,00
    zat-1e-D-menu Kipdijfiletje, jus, andijviespinazie, gekookte aardappelen
    zat-1e-E-menu Varkens fricandeau, roomsaus, broccoli, aardappelpuree