Bestellen 29 januari – 3 februari, week 5

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portie € 7,50Groot portie € 9,00

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 29 januari menu
    Goulash-soep € 2,00Custard met kaneel € 2,00
    ma-29-A-menu Runder gehakt schnitzel, jus, witlof met saus, gekookte aardappelen
    ma-29-B-menu Kip in Chinese kerriesaus, witte rijst, frisse rauwkost

    Dinsdag 30 januari menu
    Groentesoep € 2,00Vanille yoghurt € 2,00
    di-30-A-menu Stamppot zuurkool, Gelderse worst, ham, jus
    di-30-B-menu Runderlapje4 gegaard in rode wijn jus, spinazie roomsaus, aardappelpuree

    Woensdag 31 januari menu
    Tomatenbouillon € 2,00Polenta met saus € 2,00
    wo-31-A-menu Kipreepjes en spek in paprikasaus, bloemkool, gekookte aardappelen
    wo-31-B-menu Kidney-bonenschotel met gehakt en piccalilly, rijst, rauwkost
    wo-31-C-menu Cesar salade van het huis met gerookte ham, diamanthaas, Parmezaanse kaas, walnoten

    Donderdag 1 februari menu
    Erwtensoep €2,00Yoghurt met aardbei-saus € 2,00
    do-1e-A-menu Gehaktbal, jus, waspeen met peterselie, gekookte aardappelen
    do-1e-B-menu Spaghetti Bolognese (gehakt-tomaatsaus), rauwkost met o.a. bleekselderij, komkommer

    Vrijdag 2 februari menu
    Broccolisoep €2,00Chocoladevla € 2,00
    vr-2e-A-menu Wiener schnitzel, jus, snijbonen, gestoofde aardappelen
    vr-2e-B-menu Lasagne Bolognese, Italiaanse rauwkost
    vr-2e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 3 februari menu
    Runder soep €2,00Kwark met kersen € 2,00
    zat-3e-A-menu Kipstoof op zijn Frans (venkel-knoflook), sperzieboontjes, aardappelpuree
    zat-3e-B-menu Varkenslapje, jus, doperwtjes, gekookte aardappelen