Bestellen 29 januari – 3 februari, week 5 Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht) telefoon(verplicht) Bezorgadres plaats Keuze Normaal portie € 7,50Groot portie € 9,00 Aantal 1 persoon2 personen3 personen4 personen Maandag 29 januari menu Goulash-soep € 2,00Custard met kaneel € 2,00 ma-29-A-menu Runder gehakt schnitzel, jus, witlof met saus, gekookte aardappelen ma-29-B-menu Kip in Chinese kerriesaus, witte rijst, frisse rauwkost Dinsdag 30 januari menu Groentesoep € 2,00Vanille yoghurt € 2,00 di-30-A-menu Stamppot zuurkool, Gelderse worst, ham, jus di-30-B-menu Runderlapje4 gegaard in rode wijn jus, spinazie roomsaus, aardappelpuree Woensdag 31 januari menu Tomatenbouillon € 2,00Polenta met saus € 2,00 wo-31-A-menu Kipreepjes en spek in paprikasaus, bloemkool, gekookte aardappelen wo-31-B-menu Kidney-bonenschotel met gehakt en piccalilly, rijst, rauwkost wo-31-C-menu Cesar salade van het huis met gerookte ham, diamanthaas, Parmezaanse kaas, walnoten Donderdag 1 februari menu Erwtensoep €2,00Yoghurt met aardbei-saus € 2,00 do-1e-A-menu Gehaktbal, jus, waspeen met peterselie, gekookte aardappelen do-1e-B-menu Spaghetti Bolognese (gehakt-tomaatsaus), rauwkost met o.a. bleekselderij, komkommer Vrijdag 2 februari menu Broccolisoep €2,00Chocoladevla € 2,00 vr-2e-A-menu Wiener schnitzel, jus, snijbonen, gestoofde aardappelen vr-2e-B-menu Lasagne Bolognese, Italiaanse rauwkost vr-2e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes Zaterdag 3 februari menu Runder soep €2,00Kwark met kersen € 2,00 zat-3e-A-menu Kipstoof op zijn Frans (venkel-knoflook), sperzieboontjes, aardappelpuree zat-3e-B-menu Varkenslapje, jus, doperwtjes, gekookte aardappelen Δ