Bestellen 5 februari – 10 februari, week 6 Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht) telefoon(verplicht) Bezorgadres plaats Keuze Normaal portie € 7,50Groot portie € 9,00 Aantal 1 persoon2 personen3 personen4 personen Maandag 11 maart menu Erwtensoep € 2,00Mango vla € 2,00 ma-11-A-menu Kipschnitzel, jus, bloemkool, gekookte aardappelen ma-11-B-menu Boerenomelet, tomatenjus, sperzieboontjes, gekookte aardappelen Dinsdag 12 maart menu Tomatensoep € 2,00aardbeien kwark € 2,00 di-12-A-menu Runderdraadjesvlees, jus, spruitjes, gekookte aardappelen di-12-B-menu Varkenslapje, jus, stamppot boerenkool met rookworst Woensdag 13 maart menu Chinese soep € 2,00Koffie toetje € 2,00 wo-13-A-menu Runderburger speciaal,jus bietjes met appel, gekookte aardappelen wo-13-B-menu Macaroni Bolognese (gehakt-tomaat-paprikasaus), rauwkost wo-13-C-menu Aardappelsalade met asperges-ei en garni van brie, rauwkost en fruit Donderdag 14 maart menu Kip-cremesoep €2,00roomvla met peer € 2,00 do-14e-A-menu Kipstoof op zijn Frans (Venkel-Knoflook), sperzieboontjes, gekookte aardappelen do-14e-B-menu Bami goreng, atjar rauwkost, varkensvlees in ketjap-gembersaus Vrijdag 15 maart menu Runderbouillon met prei €2,00Yoghurt aardbei € 2,00 vr-15e-A-menu Runderlapje gestoofd, rode wijn saus, witte kool, gekookte aardappelen vr-15e-B-menu Kip in stroganoffsaus, doperwtjes, risotto rijst van het huis vr-15e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes Zaterdag 16 maart menu Boeren groentesoep €2,00Tutti frutti € 2,00 zat-16e-A-menu Kipdijfiletje, jus, andijvie, gekookte aardappelen zat-16e-B-menu Varkens fricandeau, roomsaus, broccoli, aardappelpuree Δ