Bestellen 5 februari – 10 februari, week 6

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portie € 7,50Groot portie € 9,00

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 11 maart menu
    Erwtensoep € 2,00Mango vla € 2,00
    ma-11-A-menu Kipschnitzel, jus, bloemkool, gekookte aardappelen
    ma-11-B-menu Boerenomelet, tomatenjus, sperzieboontjes, gekookte aardappelen

    Dinsdag 12 maart menu
    Tomatensoep € 2,00aardbeien kwark € 2,00
    di-12-A-menu Runderdraadjesvlees, jus, spruitjes, gekookte aardappelen
    di-12-B-menu Varkenslapje, jus, stamppot boerenkool met rookworst

    Woensdag 13 maart menu
    Chinese soep € 2,00Koffie toetje € 2,00
    wo-13-A-menu Runderburger speciaal,jus bietjes met appel, gekookte aardappelen
    wo-13-B-menu Macaroni Bolognese (gehakt-tomaat-paprikasaus), rauwkost
    wo-7-C-menu aardappelsalade met asperges-ei en garni van brie, rauwkost en fruit

    Donderdag 14 maart menu
    Kip-cremesoep €2,00roomvla met peer € 2,00
    do-14e-A-menu Kipstoof op zijn Frans (Venkel-Knoflook), sperzieboontjes, gekookte aardappelen
    do-14e-B-menu Bami goreng, atjar rauwkost, varkensvlees in ketjap-gembersaus

    Vrijdag 15 maart menu
    Runderbouillon met prei €2,00Yoghurt aardbei € 2,00
    vr-15e-A-menu Runderlapje gestoofd, rode wijn saus, witte kool, gekookte aardappelen
    vr-15e-B-menu Kip in stroganoffsaus, doperwtjes, risotto rijst van het huis
    vr-9e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 16 maart menu
    Boeren groentesoep €2,00Tutti frutti € 2,00
    zat-16e-A-menu Kipdijfiletje, jus, andijvie, gekookte aardappelen
    zat-16e-B-menu Varkens fricandeau, roomsaus, broccoli, aardappelpuree