Bestellen 8 – 13 april, week 15

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    telefoon(verplicht)

    Bezorgadres plaats

    Keuze
    Normaal portie € 7,50Groot portie € 9,00

    Aantal
    1 persoon2 personen3 personen4 personen

    Maandag 8 april menu
    Aspergesoep € 2,00Tropische banaanvla € 2,00
    ma-8-A-menu Bami goreng, atjar rauwkost, kipsaté, pindasaus
    ma-8-B-menu Runderdraadjesvlees, jus, rode kool, gekookte aardappelen

    Dinsdag 9 april menu
    Tomatensoep € 2,00Yoghurt vers fruit € 2,00
    di-9-C-menu Macaroni Bolognese (gehakt-tomaat-paprikasaus), rauwkost, geraspte kaas
    di-9-D-menu Varkenslapje, jus, Stamppot andijvie met worst

    Woensdag 10 april menu
    Chinese soep € 2,00Koffie toetje € 2,00
    wo-10-A-menu Runderburger speciaal, jus, doperwtjes-mais, gebakken aardappelen
    wo-10-B-menu Boerenomelet, tomatebjus, sperzieboontjes, gekookte aardappelen
    wo-10-C-menu Aardappelsalade met asperge-ei, garni van brie, rauwkost en fruit

    Donderdag 11 april menu
    Kip-cremesoep €2,00Roomvla met peer € 2,00
    do-11e-D-menu Varkenshaasstukjes, venkel-knoflook roomsaus, sperzieboontjes, gekookte aardappelen
    do-11e-E-menu Kipschnitzel, jus, bloemkool, aardappeltaart

    Vrijdag 12 april menu
    Runderbouillon €2,00Yoghurt aardbei € 2,00
    vr-12e-A-menu Runderl;apje gestoofd, rode wijn saus, witte kool, gekookte aardappelen
    vr-12e-B-menu Kip in stroganoffsaus, doperwtjes, risotto van het huis
    vr-12e-C-menu Gebakken vis, remoulade-saus, gemengde sla, gebakken aardappeltjes

    Zaterdag 13 april menu
    Boerengroentesoep €2,00Tutti frutti € 2,00
    zat-13e-D-menu Kipdijfiletje, jus, spinazie, gekookte aardappelen
    zat-13e-E-menu Varkens fricandeau, roomsaus, broccoli, aardappelpuree